Glen Hansard - "Take Heart"

Відомий ірландський співак Глен Хансард випустив композицію Take Heart. Пісню записували за участі волонтерок благодійної організації Ukrainian Action, яка допомагає нашим громадянам в Ірландії, та чесько-ісландської виконавиці Маркет Ірглової. 

У тексті музикант звернувся до українців зі словами підтримки та закликом триматися навіть у складних умовах. Також там згадуються події у Маріуполі й на Донбасі. 

"Лиш над Маріуполем повен місяць засяє
Я триматимусь з усіх сил
Крізь хвилини та крізь години
І коли на сході Донбасу небо запалає
Я чекатиму на тебе серед соняхів, важких та похилених
Тримайся, минеться, тримайся". 

Ця пісня — це квітка, покладена біля підніжжя всього цього спустошення, свічка, запалена серед мільйонів, безпорадно поставлених біля дверей посольств або залишених горіти у вікнах; це молитва, надіслана у велику хмару доброї волі, яка обертається земною кулею.

Глен Хансард — ірландський співак і автор пісень, фронтмен рок-гурту The Frames. У 2015 році його другий сольний альбом Didn’t He Ramble був номінований на премію "Ґреммі" як найкращий фолк-альбом. У 2007 році він отримав "Оскар" за найкращу пісню для фільму.

Послухати пісню Take Heart можна на цифрових сервісах: Apple MusicSpotifyYouTube Music та Deezer.

Нагадаємо, Kalush Orchestra випустять трек разом із фінським рок-гуртом The Rasmus. У композиції музиканти розкажуть про війну в Україні. 

Слухай нове: Міша Крупін випустив трек про Кримський міст