Kalush Orchestra випустять трек разом із The Rasmus: коли реліз

Музиканти співпрацювали вже раніше — під час Євробачення-2022 вони разом заспівали мешап зі своїх конкурсних пісень. Після закінчення конкурсу, учасники гуртів не тільки продовжили спілкування, а й вирішили створити для шанувальників спільний трек, який представлять вже цієї п’ятниці, 21 жовтня. 

У відео, яким обидва гурти поділилися у своїх Instagram-аккаунтах, анонсується назва "In The Shadows Of Ukraine". Прихильників це одразу наштовхнуло на думку, що це може бути нова версія легендарного треку "In The Shadows" гурту The Rasmus, яка розповідає про події в Україні.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KALUSH (@kalush.official)

Крім того, фінський колектив отримав від гурту Kalush Orchestra незвичайний подарунок сопілку, таку, яка принесла гурту перемогу на Євробаченні-2022.

Ми отримали гарний подарунок від Калуша – традиційну народну сопілку з України, коли зустрілися з хлопцями. Лаурі вчиться грати на цьому інструменті, можливо, незабаром ми почуємо її в альбомі The Rasmus! На цьому ж інструменті Kalush Orchestra грали на сцені, коли вони виграли конкурс у Турині.

До речі, нещодавно кришталевий мікрофон групи Kalush прибув поїздом до Києва, щоб кожен українець міг з ним сфотографуватися. 

Kalush Orchestra заспівав у Лондоні для волонтерок