iPOST безкоштовно доставляє гуманітарну допомогу додому

Кур`єрський сервіс iPOST.ua безкоштовно доставляє товари першої необхідності від багатьох благодійних та волонтерських організацій, у тому числі гарячі обіди для людей похилого віку.

Про це повідомляє прес-служба компані.

"Наші айпостмени докладають максимум зусиль, часто працюючи наднормово, щоб Українці у різних куточках могли отримати гуманітарну допомогу, гарячу їжу, продукти та ліки", — розповіли в  iPOST.ua.

Українці, які опинилися в критичній ситуації та потребують допомоги, можуть оформити заявку на безкоштовну доставку ліків та продуктів харчування та інших необхідних речей. Перелік організацій, через які це зробити, можна переглянути за посиланням.

Також iPOST планує відновити й платні швидкі доставки по місту.  У довоєнний час вони відбувалися протягом двох годин або у будь-який зручний час.

"Зауважимо, що такий вид доставки залишається платним.  Та, навіть попри те, що діяльність частково  відновилася, з початку війни кількість комерційних доставок значно зменшилась. Натомість з кожним днем ми виконуємо все більше замовлень безкоштовно. Ми з великим натхненням допомагаємо Українцям з доставкою гуманітарної допомоги, ліків, продуктів харчування та гарячих обідів. Але без фінансових надходжень у компанію, навіть благодійна діяльність стає неможливою", — відзначили у компанії.

Спротив російській окупації, день 55