Instagram запустив сторінку для відновлення акаунтів
Фото: unsplash

Соціальна мережа Instagram оголосила про введення нової функції, завдяки якій користувачі зможуть захистити свої облікові записи. Зокрема, соціальна мережа запускає нову сторінку, де користувачі зможуть повідомляти про проблеми з доступом до облікового запису та вирішувати їх. 

Щоб отримати доступ до нової сторінки треба перейти за посиланням. Саме там користувач зможе обрати, чи він був зламаний, чи забув свій пароль, чи втратив доступ до двофакторної аутентифікації або просто обліковий запис було вимкнено. Користувач зможе відновити доступ до свого облікового запису, виконавши низку кроків.

Instagram запустив окрему сторінку для відновлення акаунтівТакож соцмережа розробила спосіб, за допомогою якого користувачі можуть просити своїх друзів підтвердити свою особу, щоб допомогти відновити доступ до свого облікового запису. "Якщо ви заблокували доступ до свого облікового запису, ви можете вибрати двох своїх друзів в Instagram, щоб підтвердити вашу особу та повернутися до свого облікового запису", — кажуть розробники.

Раніше ми писали, що Instagram вводить нові функції для обміну думками, фото та відео між підписниками — нотатки, відверті історії та групові профілі.

Instagram почав тестувати функцію створення та продажу NFT