Instagram вводить нові функції: нотатки, відверті історії та групові профілі

Соціальна мережа Instagram вводить нові функції для обміну думками, фото та відео між підписниками — нотатки, відверті історії та групові профілі.

Про це розробники повідомили на сайті корпорації Meta. 

Instagram вводить нові функціїДетальніше про нові оновлення:

  • Нотатки (Notes) — це короткі дописи довжиною до 60 символів. Вони містять лише текст і емодзі. Щоб залишити нотатку треба перейти до верхньої частини папки "Вхідні", вибрати підписників чи "близьких друзів" і ваша нотатка буде доступна протягом 24 годин;

Instagram вводить нові функції

  • "Відверті історії" (Candid Stories) — це новий спосіб записувати та ділитися тим, що ви зараз робите, в історії, яку бачать лише ті, хто також ділиться своїми. Знімки можна робити із камери stories, а історії кількох авторів відображатимуться у верхній частині стрічки. Наразі це оновлення у тестовому режимі;

Instagram вводить нові функції

  • Групові профілі нададуть можливість ділитися публікаціями та історіями в спеціальному спільному профілі з друзями. Зміст побачать лише члени групи. Щоб створити новий профіль групи, натисніть + і виберіть "Профілі груп". Наразі це оновлення у тестовому режимі.

Instagram вводить нові функціїОскільки люди приходять в Instagram завдяки спілкуванню з іншими людьми, нові функції допоможуть почуватися ближче до тих, хто вам небайдужий.

Раніше ми писали, що Instagram почав тестувати функцію створення та продажу NFT. Наразі вона вже доступна в США, згодом планують запустити й в інших країнах. Також американська корпорація Meta працює над створенням додаткового фільтра в Instagram, який автоматично буде приховувати оголені фото в особистих повідомленнях користувачів. 

Instagram запускає функцію батьківського контролю