Інді-видавництво Nighted

Американське видавництво Nighted представило зін з роботами українських фотографів "Сподіваюсь (To HOPE)".

Про це вони розповіли на сторінці в Instagram. Зін вже доступний для попереднього замовлення.

Зін з роботами українських фотографів  "Сподіваюсь"Зін "Сподіваюсь (To HOPE)""Сподіваюсь" це зібрання текстів, листів та фотографій, які були створені після 24 лютого. У зйомках приймали участь як українські, так і іноземні фотографи. 

Зін "Сподіваюсь (To HOPE)"Зін "Сподіваюсь (To HOPE)""За останні 6+ місяців сирен повітряного нальоту, ракет, що вражають цивільні цілі, і чистого руйнування від знайомого зла, новий голос стійкості та надії пролунав від українського народу. За допомогою фотографії та тексту наш новий проєкт "Сподіваюсь" протиставляє нинішню реальність хаосу, трагедій і війни з очікуванням мирної, красивої повоєнної України. Рух до відновленої України вимагає дій зараз", — говорять про свій проєкт у видавництві.

Зін "Сподіваюсь (To HOPE)"У зіні представлені фотороботи Аліни Прісіч, Аліни Радомської, Антона Орєхова, Артема Надьожина, Крістофера Нанна, Клодін Дурі, Даніеля Хада, Даніеля Вайсберга ті інших.

Зін "Сподіваюсь (To HOPE)"Редактори текстів для зіну це українці — Сергій Моргунов, Саша Маслов, Марія Матіяшова, Іра Лупу.

Зін "Сподіваюсь (To HOPE)"Кошти від продажу вони передадуть до "Київських Ангелів" (Kyiv Angels) та "Лівого Берега" — це волонтерські організації, які працюють в Україні.

До речі, 2 жовтня харківське видавництво Vivat відкрило у Києві свою книгарню.

«На Франка»: подкаст про PR-етикет з головним редактором "Наш Київ" Олексієм Захаровим