Ілля Кенігштейн запускає корпоративний гастрономічний проєкт: що відомо

Засновник компанії Creative States Ілля Кенігштейн запускає гастрономічний проєкт корпоративного харчування CS Kitchen

До цього компанія користувалась послугами шеф-кухарів від підрядників, що забезпечували резидентів готовим раціоном. 

Команда розробила концепцію кухні, що практично не відрізняється від ресторану і тепер відвідувачам Creative States не потрібно витрачати час на пошуки місця для обіду десь неподалік коворкінгу.Засновник київського коворкінг центру запускає корпоративний гастрономічний проєктВ середньому, запуск проєкту на одній локації займає до 4 тижнів.

CS Kitchen курує бренд-шеф Олександр Колесников, а на кожній із локацій працюють шеф-кухарі з асистентами.

Ресторан пропонує салати, гарячі страви, супи європейської кухні. 

Також представлена категорія сніданків і щоденних сет-меню за фіксованими цінами.Засновник київського коворкінг центру запускає корпоративний гастрономічний проєктСередній чек за сніданок — 145 грн, за салат — 95 грн, позиція з гарячих страв обійдеться в 145 грн. 

В меню доступна категорія модифікаторів для додавання у страви за власним смаком.

Продукти закуповують у мережевих продуктових ритейлерів, втім, проєкт готовий до співпраці з українськими фермерствами та крафтовими виробниками.Засновник київського коворкінг центру запускає корпоративний гастрономічний проєкт“Наш Київ” раніше розповідав, які заклади відкрились у столиці в листопаді.

Де в Києві скуштувати японський десерт моті: добірка закладів