Ігор Донскіх на один вечір стане ювелірним стилістом в оновленому бутику SOVA в Ocean Plaza

У Києві в ТРЦ Ocean Plaza 3 листопада відбудеться презентація оновленого бутика SOVA. В цей день ювелірним стилістом в оновленому бутику стане інфлюенсер Ігор Донскіх.

З 17.00 до 20.00 клієнти бренду зможуть познайомитися зі стилістом Ігорем Донскіх, підібрати ідеальний ювелірний образ, приміряти новинки від SOVA, зробити фото та поспілкуватися. 

Ігор Донскіх на один вечір стане ювелірним стилістом в оновленому бутику SOVA в Ocean PlazaПриємним сюрпризом для перших трьох клієнтів стане сертифікат на 1000 гривень від ювелірного дому SOVA.

Після реновації інтер'єр магазину відповідає новій концепції бренду з елегантними меблями та м'яким світлом, що створює ідеальні умови для ювелірного шопінгу.

Ювелірний дім SOVA дбає про якісний сервіс для клієнтів, тому просто у бутику ви можете скористатися відкритою зоною ультразвукової чистки прикрас та випити кави. 

З нагоди оновлення бутика буде можливість приміряти новинки з колекції Мегаполіс, The Diamond lines. Крім того, гості зможуть познайомитися з прикрасами колекції Culture із золотими колосками. 

Раніше ми писали, що ювелірний дім SOVA створив лімітований рожевий браслет до місяця жіночого здоров'я.

Ювелірний дім SOVA презентував відеопроєкт "Все про жіночі груди та їх здоров'я"