Новий Холостяк знову покажуть на СТБ: головним героєм шоу став ветеран Олександр Терен

"Холостяк" знову покажуть на каналі СТБ. На цей раз новим головним героєм реаліті-шоу стане військовий, ветеран Олександр Терен.

Про це повідомили представники шоу в Instagram.

Новий Холостяк знову покажуть на каналі СТБ: коли, хто буде головним героємШоу "Холостяк" покажуть восени 2024 року. Майбутніх учасниць запрошують заповнити анкету

Олександр Будько з позивним "Терен" — 28-річний український військовий, ветеран війни. Він отримав поранення на Ізюмському напрямку і втратив ноги, наразі пересувається на протезах. Також він написав книгу "Історія впертого чоловіка" і знявся в тревел-шоу "Відвал ніг або All інклюзив".

Холостяк покажуть на каналі СТБ: головним героєм буде Олександр ТеренОрганізатори зазначили, що в новому "Холостяку" планують "сформувати національну культуру, дружню до ветеранів та ветеранок". 

Холостяк покажуть на каналі СТБ: головним героєм буде Олександр Терен"Адже головний Холостяк країни — це не просто успішний чоловік, готовий будувати стосунки. Це завжди той, кого українські жінки готові назвати ідеальним для себе. Сьогодні ідеальний чоловік в очах українок — це захисник, поруч з яким почуваєшся у безпеці", — йдеться у дописі.

Раніше "Наш Київ" розпитав Олександра Терена про Поділ, улюблені міста Києва та недоступність столиці.

Український ветеран випустить інклюзивне тревел-шоу "Відвал ніг або All інклюзив": тизер