Хмарно та дощ із мокрим снігом: якою буде погода у Києві 5-11 грудня

Погода найближчими днями буде мінливою. Більшість днів минуть без сонця та з опадами: снігом або дощем. Вночі очікуються морози, мінімальна температура повітря опуститься до -7-8 градусів. 

Згідно з прогнозом порталу Sinoptik, у понеділок, 5 грудня, в Києві буде суха холодна вітряна погода. Ввечері на небі можливі прояснення, але протягом дня погода залишатиметься похмурою. Вночі -7 градусів, вдень -3-5 градуси. Опади не передбачаються. 

Вівторок може стати найморознішим днем наступного тижня. Вночі синоптики обіцяють -7 градусів, а вдень -8. Ясна погода ввечері зміниться на хмарну. Без опадів.

З ранку до самого вечора середи у Києві небо буде вкрите хмарами. Вранці очікується сильний сніг, який до обіду повинен закінчитися. Після цього вся решта дня пройде без опадів. Вночі -4, вдень -1 градуси. 

Погода в Києві на 5-11 грудня. Потепління у столицю прийде з середини тижня.

Четвер буде похмурим, сонце рідко з'являтиметься з-за хмар. Дрібний дощ, який вдень прийде на зміну невеликому снігу, продовжуватиме йти до пізнього вечора. Вночі стовпчики термометра показуватимуть 0 градусів, а вдень +2. 

У п'ятницю вранці продовжиться нічний дощ, але ближче до середини дня він повинен закінчитися. Небо буде переважно хмарним. Температура вночі +1, вдень +4 градуси.

У суботу хмарна погода триматиметься до самого вечора. Дрібний дощ йтиме протягом всього дня. Вночі температура повітря очікується +3, а вдень +5 градусів. 

Неділя також мине без сонця, бо воно знову заховається за хмарами. Очікується дрібний дощ, який до вечора посилиться. Вночі та вдень температура буде однаковою +5 градусів. 

Нагадуємо, Мінреінтеграції опублікувало корисні поради, як зберегти тепло в оселях.