Happy Paw

Благодійний фонд Happy Paw влаштував розіграш картин, створених собаками та котами з притулку "Відродження", що в Обухівському районі Київщини. Гроші підуть на будівництво ветеринарного кабінету в цьому притулку.

"Котики і песики притулку "Відродження", що в Обухівському районі, намалювали картини лапками задля того, щоб закрити збір коштів на будівництво ветеринарного кабінету у притулку. Допоможіть нам завершити будівництво і зробити тваринок здоровими та щасливими", — кажуть у Happy Paw.

Щоб взяти участь у розіграші, потрібно зробити благодійний внесок на сторінці збору коштів. Далі у період з 21 по 31 жовтня серед усіх донаторів випадковим чином оберуть того, хто отримає малюнок, який створив сліпий пес на ім'я Рей. Він вже майже десять років живе у "Відродженні".

Будівництво ветеринарного будиночка у притулку триває з літа, зараз воно — вже на фінальному етапі. Залишилось тільки завершити внутрішні оздоблювальні роботи та закупити необхідне ветеринарне обладнання й карантинні бокси для хворих тварин. На все це необхідно 360 тисяч гривень.

Нагадаємо, американська агенція Ogilvy Health створила серію зображень з тваринам, які опинилися на вулиці через війну в Україні. 

ЦУМ презентував першу благодійну колекцію з Музеєм Гончара