Концерт Друга ріка у метро Дніпра

Український гурт "Друга Ріка" заграв благодійний концерт на станції метро "Вокзальна" в Дніпрі. Виступ відбувся в рамках програми "БезВІЗ БезВійни".

Під час концерту музиканти виконали свої найвідоміші хіти. Метою виступу було зібрати 18 тисяч доларів на карету швидкої допомоги для Окремої бригади тероборони Дніпра. Вхід на концерт був безкоштовним, але натомість відвідувачів просили долучитися до збору коштів.

Концерт Друга ріка у метро Дніпра

Концерт Друга ріка у метро Дніпра

"Чесно кажучи, співати та грати дуже довго від початку війни не хотілося. Але ми зрозуміли, що можемо збирати кошти, бо вояки ми такі собі. Тому ми використовуємо свої інструменти і збираємо таким чином кошти для військових", — цитує "Суспільне" соліста "Другої ріки" Валерія Харчишина.

Внести пожертву для придбання карети швидкої допомоги можна і зараз.Реквізити для цього вказані на Facebook-сторінці гурту.

 
ДРУГА РІКА. Благодійний концерт в метро

Благодійний концерт на станції метро Вокзальна в Дніпрі. Виступ в рамках спільної програми «БезВІЗ БезВійни» від фестивалю BeZVIZ Festival та Фонду Культурна столиця - КУСТ. Долучайтеся до збору коштів на карету швидкої допомоги для Окрема бригада територіальної оборони м. Дніпро, від наявності якої залежить здоров’я та життя наших захисників та захисниць. 🇺🇦 Задонатити можна за реквізитами нижче або скориставшись QR-кодом, який ви бачите на екрані. Слава Україні! Слава ЗСУ! Номери рахунків для пожертв:👇 Установа банку - ПриватБанк МФО банку - 305299 Отримувач платежу - ГЕФТЕР ВАДИМ ЯКОВЛЕВИЧ IBAN - UA183052990000026200901708475 Рахунок отримувача - 26200901708475 Валюта картки - UAH РНОКПП отримувача - 2417713377 Призначення платежу - На карету швидкої допомоги для Окремої бригади ТрО м. Дніпро.

Posted by Друга Ріка - Druga Rika on Saturday, May 21, 2022

Нагадаємо, що у квітні інший український гурт "Океан Ельзи" виступив на станції київського метро "Золоті ворота". Запис концерту транслювали на провідних українських телеканалах у Великдень.

У Києві відбудеться благодійний концерт "Київ 4.5.0": дата та місце