"Океан Ельзи" дадуть концерт у київському метро: його покажуть по ТБ
Фото: facebook.com/okeanelzyofficial

На провідних українських телеканалах у Великдень покажуть запис благодійного концерту гурту "Океан Ельзи" "І все буде добре" на станції столичного метро "Золоті ворота". 

Виступ "Океану Ельзи" був записаний заздалегідь, а його запис транслюватимуть 24 квітня о 21:00 на каналах: "1+1", "Новий канал", М1, ICTV, "UA: Перший", "Україна", "Інтер", "Рада", "Україна 24", "ТЕТ", "2+2", "UA: Культура" й усіх регіональних каналах "Суспільного мовника", "Індиго".

Під час трансляції концерту буде проводитись збір коштів на рахунок благодійного фонду "Твоя опора", що допомагає дітям, які постраждали від війни. Абоненти передплаченого зв’язку операторів "Київстар", Vodafone та lifecell зможуть підтримати його через СМС. Для цього потрібно надіслати повідомлення з будь-яким текстом на номер 88000. З мобільного рахунку буде знято 20 гривень, які передадуть у фонд "Твоя опора".

"Україна зараз переживає надскладні часи, які потребують єднання та колосальної сили духу. Ми знаємо, що перемога буде за нами, і що все буде добре! Дякуємо вам за це безмежно, наші захисники! Ми також вдячні усьому цивілізованому світу за підтримку. Та разом з тим, закликаємо збільшувати допомогу нам, де це критично необхідно. Це все потрібно задля майбутнього дітей, які мають рости в мирному світі, де конкурують ідеї, винаходи, а не панує темна середньовічна груба сила, руїна та вбивча зброя. Ми щиро віримо, що наші діти будуть жити у світі розвитку та здобутків, але сьогодні ми маємо підтримати тих, чиє дитинство понівечене війною", — каже лідер гурту Святослав Вакарчук.