Повернись живим
Фото: savelife.in.ua

Український благодійний фонд "Повернись живим" та турецька компанія Baykar, що виробляє безпілотники "Байрактар", підписали меморандум про співпрацю. Про це повідомили у "Повернись живим".

Деталей співробітництва сторони поки що наразі не розголошують. Відомо лише, що вони дійшли згоди щодо "впровадження кращих практик та міжнародних стандартів для розвитку співробітництва та залучення інших представників до такої співпраці".

Директор "Повернись живим" Тарас Чмут каже, що фонд виходить на новий рівень роботи із міжнародними партнерами та націлений на послідовну "роботу в довгу". За його словами, тепер не лише держава є гравцем на міжнародному рівні озброєння України, але й такі фонди, як "Повернись живим".

"Нам є що одне одному дати в цій співпраці, і ми впевнені в тому, що спільними зусиллями ми вийдемо на нові горизонти в першу чергу демонстрації людяності та перемоги України", — додав директор Baykar Халук Байрактар.

“Ми готові працювати 24/7, ми готові вкладати всі свої зусилля та ресурси, і ми вдячні кожній людині, що робить пожертву до нашого Фонду. Саме завдяки таким свідомим людям ми й спроможні захистити Україну та наше майбутнє”, — додав Тарас Чмут.

Фото: savelife.in.ua

Нагадаємо, в липні фонд "Повернись живим" купив безпілотник Bayraktar TB2 для ЗСУ, який коштує 16,5 млн доларів. Цей проєкт став наймасштабнішим в історії фонду. Щоб угода стала можливою, в березні цього року фонд отримав дозвіл на імпорт товарів військового призначення.

Норвежець збирає 5,5 млн доларів на "Байрактар" для України