FlixBus запускає автобусну лінію з Києва до аеропортів Шопена і Модлін у Варшаві

Автобусний лоукостер FlixBus запустив пряму автобусну лінію з Києва до двох польських аеропортів — Шопена і Модлін. Перший рейс відбудеться 30 травня.

Про це пише "Економічна правда" з посиланням на інформацію перевізника.

Зазначається, що спочатку автобуси відправлятимуться два рази на тиждень, але з середини червня кількість рейсів планують збільшити до чотирьох разів на тиждень.

"Повний маршрут нової лінії N3225: Київ - Житомир - Рівне - Луцьк - Люблін - аеропорт Варшава-Шопен - Варшава (автостанція Заходня) - аеропорт Варшава-Модлін", — повідомили у FlixBus. 

Автобуси з Центральної автостанції Києва відправлятимуться о 13:30. До аеропорту Шопена вони прибуватимуть о 5:10 наступного дня, а до аеропорту Модлін о 6:40.

У зворотньому напрямку автобус курсуватиме по вівторках, середах, п'ятницях та неділях: виїжджатиме з аеропорту Модлін о 18:45, з аеропорту Шопена о 20:15. Прибуття на Центральну автостанцію Києва планують о 12:55.

Вартість квитків на такий рейс стартує від 1299 гривень і може варіюватися залежно від дня відправлення й кількості проданих квитків. 

Нагадаємо, у березні FlixBus запустив три нові міжнародні рейси з України до Польщі.

Куди можна дістатися на FlixBus з Києва: напрямки та ціни