FlixBus запускає нові автобусні рейси з Києва до Польщі

Автобусний лоукостер FlixBus запустив три нові міжнародні рейси з України до Польщі, а саме до Гданська, Гдині, Торуня та Бидгоща. Вони почнуть курсувати на початку квітня. 

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію перевізника.

Нові маршрути з України до Польщі:

  • Повний маршрут нової лінії №3224: Київ – Житомир – Рівне – Луцьк – Люблін – Варшава. 

Перший рейс відправляється 31 березня. Автобуси курсуватимуть тричі на тиждень. З Києва – у вівторок, п’ятницю та неділю. Автобус відправляється зранку о 5:10. Після зупинок у Житомирі, Рівному, Луцьку та Любліні, рейс прибуває до автовокзалу Варшава – Заходня о 20:40 того ж дня. Зворотнє відправлення з Варшави – по понеділках, середах та суботах.

  • Повний маршрут нової лінії №3223: Київ – Житомир – Рівне – Луцьк – Люблін – Варшава – Лодзь – Познань.

Перший рейс також відправляється 31 березня. Автобуси курсуватимуть чотири рази на тиждень. З Києва по вівторках, середах, п’ятницях у суботах від Центрального автовокзалу об 11:55. Прибуття до Варшави о 4:00 ранку наступного дня, до Лодзі о 06:05 та до Познані о 08:45. У зворотньому напрямку лінія працюватиме по середах, четвергах, суботах і неділях.

  • Повний маршрут нової лінії №3226: Київ – Житомир – Рівне – Луцьк – Люблін – Варшава – Торунь – Бидгощ – Гданськ – Гдиня.

Перший рейс відправляється 2 квітня. Відправлення 4 рази на тиждень. З Києва – по понеділках, середах, четвергах і неділях, автобуси відправляються від автостанції "Видубичі" о 8:30 ранку.  Прибуття до Гданську – о 07:45 ранку наступного дня, до Гдині – о 08:25. 

У напрямку з Польщі до України відправлення по понеділках, вівторках, четвергах і п’ятницях із Гдині о 20:25, до Гданська автобус заїжджає о 20:55 і прибуває до Києва о 20:05 наступного дня. 

Раніше ми писали, що FlixBus відкрив новий автобусний рейс з Києва до аеропорту Варшава–Модлін. 

"Укрзалізниця" організувала маршрут із Києва до бази Wizz Air у Румунії