ФК "Динамо" розірвав контракт із гравцем — той приховував, що є сином терориста "ЛНР"
Фото: fcdynamo.com

Керівництво футбольного клубу "Динамо" достроково розірвало контракт з 18-річним гравцем юнацької команди Уваровим Артуром Максимовичем. Про це повідомила пресслужба клубу. 

В "Динамо" пояснили, що тривалий час Уваров приховував той факт, що є сином ворога України, представника владних структур так званої "ЛНР" Уварова Максима Анатолійовича — заступника голови "комітету народної ради" самопроголошеної "ЛНР" з питань державної безпеки та оборони, роботи правоохоронних органів та судової системи законності.

"Ми не схвалюємо "сталінські методи", в яких син відповідає за свого батька, проте після отримання та перевірки інформації керівництвом клубу було поставлено конкретне питання гравцеві про належність його батька до військових структур сепаратистів, Уваров не одразу дав позитивну відповідь! Клуб обурений поведінкою свого футболіста в укритті неприпустимих фактів та вирішив негайно розірвати контракт з даним гравцем", — зазначили в ФК "Динамо". 

У клубі зазначили, що у часи війни з російським окупантом Артуру Уварову потрібно було особисто звернутися до керівництва клубу та зізнатися в участі свого батька у військовій агресії проти України. 

Спротив російській окупації, день 50