Eurovision Village: як виглядає містечко Евробачення на Хрещатику (фото)

В четвер, 4 травня, офіційна фан-зона Євробачення 2017 відкриється для шанувальників пісенного конкурсу. Про це повідомляє прес-служба конкурсу.

Містечко для прихильників Євробачення розмістили у самому центрі столиці, навпроти будівлі КМДА, від вулиці Прорізної до вулиці Богдана Хмельницького

Урочисте відриття розпочнуть о 19:00 відомі ведучі Олександр Педан та Кароліна Ашіон. Згодом на сцені заспівають гурт "Друга ріка", учасниця Євробачення 2013 року Злата Огнєвіч разом з балетом Freedom, гурт "Люм’єр", фіналісти нацвідбору на Євробачення 2017 інді-гурт KADNAY.

Eurovision Village працюватиме щодня з 12:00 до 22:00, а у дні півфіналів та фіналу – до моменту завершення шоу.

В суботу, 6 травня, перед глядачами на сцені містечка виступить конкурсантка від Чехії Мартіна Барта з джазовим концертом. Одразу після цього розпочнеться Nordic night – концерт за участю конкурсантів зі Швеції, Данії, Фінляндії, Ісландії, Естонії та Норвегії.

А через тиждень, 13 травня, перед трансляцією фіналу на головній сцені Eurovision Village заспівають українські артисти.

На всій території містечка діятиме готівкова та безготівкова оплата товарів та послуг. Вхід на територію вільний, але відвідувачів у цілях безпеки обов’язково перевірятимуть на наявність заборонених предметів. Периметр фан-зони ретельно охороняють поліція та Нацгвардія.

Нагадаємо, що до Євробачення в столиці проведуть фестиваль української кухні.