Коворкінг Епіцентр

Мережа "Епіцентр" запустила безкоштовний коворкінг у своєму торговельному центрі біля станції метро "Почайна". Про це повідомляє пресслужба компанії.

Коворкінг під назвою "Незламний хаб" відкрили у "Епіцентрі" за адресою проспект Степана Бандери, 11А. Він розрахований на понад сотню робочих місць. На території працюватиме міні-кав'ярня, а на першому поверсі — кафе.

Коворкінг у Епіцентрі

"Ми готові підтримати українців, які не можуть працювати через аварійні відключення світла, відсутність інтернету та зв’язку", — кажуть в "Епіцентрі".

Коворкінг у Епіцентрі

Загалом усі торговельні центри мережі оснащені власними генераторами та працюють, коли немає централізованого електропостачання. У них працює безкоштовний Wi-Fi, а для школярівобладнали спеціальну зона з пуфами, де вони можуть навчатися онлайн, якщо дома немає світла. Також в "Епіцентрах" запустили станції для підзарядки гаджетів.

Нагадаємо, на кіностудії FILM.UA відкрився новий коворкінг. Він оснащений високошвидкісним доступом до інтернету та генераторами, що забезпечують автономне живлення.

Заклади Києва, де є світло та Wi-Fi