Кофоркінг FILM.UA

На кіностудії FILM.UA, що розташована на вулиці Закревського у Деснянському районі Києва, відкрився новий коворкінг з генераторами, кінотеатром та бомбосховищем.

Коворкінг має сім офісів та понад 60 робочих місць, винаймати які можна як для команди, так і особисто для себе. Приміщення оснащені високошвидкісним доступом до інтернету, генераторами, що забезпечують автономне живлення та додатковими робочими просторами.

Також на території є ресторанний комплекс, кінотеатр, паркінг, бомбосховище на випадок повітряної тривоги, локації для відеозйомки та фотосесій тощо.

Вартість оренди нефіксованого робочого місця — 90 грн на годину або 300 грн на день. Фіксоване робоче місце коштуватиме 100 грн на годину та 350 грн на день. Коворкінг для команди коштує 900 грн на годину або 3000 грн на день. У вартість входять облаштовані робочі місця, інтернет, послуги з клінінгу та охорони, спортивний майданчик тощо.

Нагадаємо, у Києві відкрилась виставка "Війна за ідентичність. Сила опірності культури" з кухонною шафкою та півником з Бородянки. На ній представлені різні побутові та релігійні предмети, які постраждали під час боротьби українців за свободу та самовизначення.

Нове місце: кав’ярня "Бла бла кава" на Симона Петлюри