Джамала у Музеї Ханенків
Фото: пресслужба Джамали

Українська співачка Джамала презентувала свій новий мініальбом "Поклик" у столичному Музеї Ханенків.

Благодійна камерна презентація відбулася у "Великій вітальні" музею, який місяць тому постраждав від російського ракетного удару. Таким чином команди музею та Джамали хотіли привернути увагу до знищення росією культурного надбання країни, а також зібрати кошти на допомогу хлопцям та дівчатам на передовій.

"Київ — моє місце сили з неймовірними людьми. Тут справді живуть покликані боротися, любити й творити. Таким камерним концертом в невеличкому приміщенні ми разом зробили велику справу — зібрали гроші на зброю для тих, хто сьогодні боронить наші життя й культуру", — каже Джамала.

На подію продавали усього 50 квитків, повна вартість кожного з яких буде перерахована 57 бригаді, що зараз захищає Україну під Херсоном. Також у рамках ініціативи була запущена благодійна банка, яка приймає внески й зараз. Загалом завдяки цій презентації вдалося зібрати понад 200 тисяч гривень, які в повному обсязі будуть передані військовим для закупівлі зброї. 

Запис виступу Джамали у Музеї Ханенків незабаром можна буде подивитися на сервісі Megogo. 

Нагадаємо, Джамала представила мініальбом "Поклик" наприкінці жовтня. Його вже можна прослухати на основних музичних стрімінгових сервісах. Наступним містом, де співачка наживо презентує пісні з "Поклику", стане Варшава. Там вона виступить 13 листопада.  

Слухай нове: The Hardkiss випустили нову пісню "Маяк"