Джамала продає на аукціоні сукню з "Євробачення", аби зібрати кошти для ЗСУ
Фото: hromadske.ua

Українська співачка Джамала виставила на благодійний аукціон свою сукню від української дизайнерки Юлії Магдич. Саме у цьому вбранні артистка відкривала Євробачення-2017 у Києві. 

Біла сукня Джамали із червоною вишивкою стала центральним лотом на аукціоні Europop for Ukraine, який проводять на платформі Catawiki. 

"Це більше, ніж просто сукня, пов'язана з моєю особистою історією на "Євробаченні". Я б сказала, що це шедевр, у якому зійшлись багаторічні традиції та українська історія", — розповіда Джамала. 

Джамала у сукні від Юлії Магдич, створеній до Євробачення-2017Зібрані гроші з продажу сукні передадуть до фонду Yellow-Blue Foundation на допомогу українській армії та постраждалим від війни українцям. 

Сукня Джамали від Юлії Магдич, створена до Євробачення-2017 Сукня Джамали від Юлії Магдич, створена до Євробачення-2017
Сукня Джамали від Юлії Магдич, створена до Євробачення-2017 Сукня Джамали від Юлії Магдич, створена до Євробачення-2017

Також на аукціоні представлені інші речі артистів, які у ті чи інші роки представляли свої країни на Євробаченні. Зокрема, можна придбати лімітовані кросівки Adidas, у яких учасники гурту Madame Monsieur представляли Францію на конкурсі у 2018 році. До слова, цей гурт нещодавно випустив пісню про війну в Україні

Спротив російській окупації, день 76