Дві мережі АЗС запровадили обмеження на продаж палива
Фото: pixabay.com

Мережі заправок WOG та ОККО запровадили обмеження на продаж бензину.

На заправках WOG приватні клієнти можуть придбати лише 10 літрів бензину за добу. Сплатити паливо можна готівкою та банківською картою. За наявності картки лояльності система контролюватиме ліміт автоматично. При цьому скасовується обмеження відпуску в каністри.

"Це є вимушений крок, і дозволить забезпечити право першочергової пріоритетної заправки авто наших захисників, медиків та інших служб критичної інфраструктури, — сказали представники компанії. — Дякуємо за розуміння та вже працюємо над тим, щоб забезпечити максимально комфортний сервіс найближчим часом".

На заправках OKKO водії можуть придбати 5 літрів бензину на один автомобіль. Ті, хто має карту лояльності, можуть заправити 10 літрів на один автомобіль.

"Ми розуміємо, що ви можете бути в дорозі й шлях може бути довгим. Тож, хочемо звернути вашу увагу, що ліміт встановлюється на одну заправку. Наступну заправку можна провести протягом доби, але не раніше ніж через дві години", — сказали у компанії.

У ОККО додали, що як і раніше заправляють бензином А-95 та дизельним паливом критичну інфраструктуру, ЗСУ, по паливних картках і талонах. На автогаз — обмежень нема.

"По мірі збільшення запасів пального, ми будемо переглядати та пом'якшувати ліміти відпуску", — сказали у компанії.

На яких АЗС у Києві є бензин: онлайн-карта