Допомога військовим: яку техніку та зброю громади Київської області передають на ЗСУ

Сьогодні, 21 лютого, допомогу військовим передала Бучанська громада — на фронт до 12-ї бригади Національної гвардії України “Азов” відправили автомобіль швидкої допомоги.  Яку техніку та зброю громади Київської області передають ЗСУПро це повідомив мер Бучі Анатолій Федорук. 

Цю машину громада отримувала від литовських волонтерів.Яку техніку та зброю громади Київської області передають ЗСУТакож гуманітарний штаб Києва спільно з німецькими партнерами передав понад 3 тисячі пар взуття для киян, які проходять службу у Збройних Силах України. Яку техніку та зброю громади Київської області передають ЗСУОсновну частину взуття відправлять киянам-військовослужбовцям, а решту передадуть комунальникам, які працюють на об’єктах критичної інфраструктури столиці. Яку техніку та зброю громади Київської області передають ЗСУКрім того, днями допомогу військовим з 72 бригади ім. Чорних Запорожців відправили БровариЯку техніку та зброю громади Київської області передають ЗСУГромада надала три автомобілі-пікапи, 500 скидів для FPV-дронів, окопні свічки, декілька сотень комплектів одягу та взуття, інші необхідні речі.Яку техніку та зброю громади Київської області передають ЗСУА у понеділок, 19 лютого, Ірпінська громада передала партію FPV-дронів та позашляховик на Куп’янський напрямок військовим з 3-ї штурмової роти 1-го ОШБ “Вовки Да Вінчі”.Яку техніку та зброю громади Київської області передають ЗСУПозашляховик Мерседес МЛ 400 придбали за кошти працівників Ірпінської міської ради. Гроші на автомобіль зібрали у рамках ініціативи “1 день працюємо для ЗСУ” — акція-збір від працівників міськради на потреби армії. 

Партію з 20 FPV-дронів передали волонтери з благодійного фонду “Незламні серця”.Яку техніку та зброю громади Київської області передають ЗСУ“Наш Київ” також писав, що Бучанська громада передала пʼять дронів “мавіків” на фронт для 15 мобільного прикордонного загону “Сталевий Кордон”.

На Київській ГЕС хочуть посилити антидроновий захист: скільки за це заплатять