Допомога транспортом: "АТБ" передала на потреби ЗСУ близько 1000 авто

В умовах сучасної війни неабияке значення має транспорт, і торговельна мережа "АТБ" системно допомагає з цим Збройним силам України. З лютого і по сьогодні для потреб різних підрозділів та об’єднань ЗСУ компанія передала вже близько 1000 транспортних засобів різного призначення.

Зараз до українських бійців вже прямують 114 нових "швидких" та пікапів Mitsubishi L-200. А нещодавно корпорація знову закупила та доставила військовикам ще п’ять сучасних оперативно-штабних автомобілів Merсedes із колісною формулою 4х4 та 32 пожежні машини. Такий транспорт стане у пригоді розвідникам, спецпризначенцям та іншим підрозділам, для яких мобільність, всюдихідність і маневровість мають вирішальне значення.

Це — не перша партія закуплених "АТБ" пікапів Mitsubishi для ЗСУ. Раніше бійцям передали 290 аналогічних авто підвищеної прохідності. Також раніше компанія профінансувала передала військовикам автівки спеціального призначення. Йдеться про вантажні машини підвищеної прохідності, оперативно-піротехнічні авто, пожежні машини й автоцистерни.

Перед тим корпорація забезпечила воїнів цілим невеличким автопарком: підрозділи ЗСУ отримали автомобілі особливого призначення. Це основна фронтова робоча сила — сучасні потужні вантажівки підвищеної прохідності, автоцистерни, оперативні авто тощо.

Загальна сума допомоги нашим військовикам транспортом від "АТБ" уже рахується сотнями мільйонів гривень. Це — не тільки патріотичний вчинок, а й внесок у перемогу.

Також днями на передову було відправлено чергову велику партію провіанту, який компанії "АТБ" вдалося зібрати разом із клієнтами та партнерами по бізнесу. Окрім цього, корпорація розпочала масштабні благодійні проєкти, метою яких є підтримка ЗСУ, медичних установ, волонтерських організацій, вимушених переселенців, мешканців щойно деокупованих територій. Допомагають навіть тваринам із зоопарків, що постраждали від бойових дій.

Мешканці звільнених регіонів отримують від "АТБ" безоплатно продовольчі набори, до складу яких, окрім основного переліку харчів, входить також побутова хімія. Тисячі таких благодійних пакунків отримали мешканці Куп’янська Харківської області та Снігурівки на Херсонщині.

Крім того, магазини торгової мережі "АТБ" серед перших долучилися до національної стратегії економії світла, а зараз працюють в умовах відключень електроенергії завдяки потужним генераторам. В них покупці можуть не тільки поповнити запаси продуктів, а й зігрітися запашною кавою та скуштувати свіжу випічку власного виробництва.

На Херсонщині побільшало магазинів з генераторами