До свого 30-річчя компанія "АТБ" зібрала 160-мільйонний донат для ЗСУ: марафон єдності продовжено на місяць

Цього місяця "АТБ" відзначає 30 років з моменту заснування.

Цьогорічний ювілей лідера вітчизняного ритейлу цілковито присвячено допомозі українським захисникам, які вже понад півтора року самовіддано відстоюють нашу свободу, незалежність і право на життя.

Ключовою подією до 30-річчя "АТБ" став благодійний марафон зі збору стомільйонного донату для Збройних сил України. Участь у ньому взяли як партнери компанії по бізнесу, так і мільйони громадян.

Протягом першого місяця проєкту вдалося зібрати 60 мільйонів гривень. Своєю чергою "АТБ" додав до них ще 100 млн власних коштів, збільшивши загальну суму "ювілейного" донату для ЗСУ до 160 мільйонів гривень. Наразі триває робота зі збирання заявок від Генерального штабу та військово-цівільних адміністрацій країни щодо закупівлі необхідного обладнання, транспорту тощо.

До свого 30-річчя компанія "АТБ" зібрала 160-мільйонний донат для ЗСУ: марафон єдності продовжено на місяць

Тим не менш компанія вирішила продовжити проєкт ще на місяць. Благодійний марафон "АТБ" триватиме до кінця листопада, тому всі, хто хочуть допомогти українським військовим, ще мають час долучитися до акції.

"Зараз усі думки, енергія та допомога спрямовані на наші ЗСУ й усі сили оборони", —  зазначив у привітанні-зверненні до колег, бізнес-партнерів і покупців гендиректор і голова Ради директорів корпорації "АТБ" Борис Марков.

За його словами, найкращою відзнакою та подарунком для компанії на ювілей буде саме донат на користь українських військовиків.

Долучитися до благодійного марафону "АТБ" може кожен охочий незалежно від статків, статусу чи будь-яких інших факторів. Для цього було створено лімітовану серію різноманітних сувенірів. Унікальна "Колекція єдності АТБ" включає в себе фірмові стікери, футболки, худі, шкарпетки, чашки, блокноти, ручки, записнички, брендований посуд і багато інших патріотичних сувенірів. Кошти від продажу колекційних товарів як в магазинах мережі (в торговельних залах створено спеціальні стійки та полички), так і замовлених на сайті онлайн-магазину "АТБ", спрямують на допомогу ЗСУ. Також є можливість дистанційно задонатити напряму за цими реквізитами.

Уже незабаром усі зібрані кошти стануть найнеобхіднішими для нашим захисників речами: сучасними дронами, автівками спецпризначення, тепловізорами, засобами зв’язку тощо. Фактично кожна передана нами гривня конвертується у зброю перемоги та, відповідно, у наше мирне майбутнє.

Варто зазначити, що загальна сума допомоги захисникам від "АТБ" уже перевищує мільярд гривень. Окрім сотень тонн провіанту, ЗСУ отримали від "АТБ" тисячу сучасних дронів різних типів і стільки ж спеціальних автомобілів.

До 30-ї річниці "АТБ" випустили лімітовану серію марок, що символізують дух українського народу