Дмитро Комаров показав зруйновану "Мрію" та наслідки окупації Гостомеля
Скріншот з відео Дмитра Комарова

Телеведучий та журналіст Дмитро Комаров показав, що зараз коїться у звільненому від російських окупантів Гостомелі.

Зокрема Комаров показав залишки літака-гіганта АН-225 "Мрія" в ангарі на аеродромі Гостомеля. Найбільший у світі транспортний літак був знищений наприкінці лютого внаслідок російської атаки. Найбільше постраждала передня частина повітряного судна, тоді як задня лишилась майже неушкодженою.

Комаров зазначив, що "Мрія" була гордістю українців, її зустрічали у всьому світі оплесками та наводили, як вершину інженерної думки. І тільки в армії росії підійнялась рука знищити цей літак. 

 

 

Posted by Дмитро Комаров on Saturday, April 2, 2022

Також журналіст показав наслідки мародерства російської армії у житловому комплексі "Покровський", в якому була розташована база окупантів. Росіяни повибивали двері в усіх квартирах та повиносили з них усі більш-менш цінні речі. Коли окупанти тікали з Гостомеля, то залишили по собі повний безлад, покидавши залишки їжі та якісь свої речі.

"Можна сказати, що не залишилось жодної квартири, яку б окупанти не зламали. Мародерили просто на всю", — відзначив Комаров.

 

вчерашнее видео из Гостомеля сразу после входа передовой группы. ЖК Покровский. Мародерство армии рф Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine Патрульна поліція України

Posted by Дмитро Комаров on Saturday, April 2, 2022
Як зараз виглядає Буча, яку звільнили від окупантів: фото та відео