На Київщині відбувся одноденний курс з підготовки до нацспротиву: фото

У Київській області на вихідних провели одноденне заняття з підготовки до національного спротиву. Охочих навчитися базовим військовим навичкам тренували інструктори, які пройшли бої у Маріуполі, Бахмуті та на інших гарячих точках.

Для мешканців Київщини провели одноденний курс з підготовки до нацспротиву: що там було

Про це повідомили представники КОДА у Facebook.

Заняття відбулось 24 лютого 2024 року на полігоні. Опанувати основи військової майстерності прийшли понад сотня чоловіків та жінок. 

На Київщині провели одноденний курс з підготовки до нацспротиву: що там булоУчасників курсу навчали стріляти з тактичної й вогнепальної зброї, надавати першу медичну допомогу, формувати уміння і навички, необхідні для успішного ведення сучасного бою.

На Київщині провели одноденний курс з підготовки до нацспротиву: що там булоНа Київщині провели одноденний курс з підготовки до нацспротиву: що там булоМешканці Київщини можуть долучитися та пройти повний курс військового вишколу. Старт курсу відбудеться у березні й триватиме сім тижнів, детальну інформацію можна дізнатися за посиланням.

Для мешканців Київщини провели одноденний курс з підготовки до нацспротиву: що там булоНаголошується, що усі заняття Київського обласного Центру підготовки населення до національного спротиву проводяться безоплатно.

Раніше ми писали, що протягом 2023 року близько 20 тисяч киян пройшли різні навчання з підготовки до нацспротиву.

Киян запрошують на безкоштовні курси з переходу на українську