Для ліцею у Борисполі будують протирадіаційне укриття: фото

У Борисполі триває будівництво протирадіаційного укриття для ліцею “Патріот”.

Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація.У Борисполі триває будівництво протирадіаційного укриття для ліцею “Патріот”Протирадіаційне сховище подвійного призначення розраховано на одночасне перебування 500 осіб. 

Роботи проводять коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.У Борисполі триває будівництво протирадіаційного укриття для ліцею “Патріот”Вже завершили земляні та монолітні роботи з облаштування фундаменту, стін та перекриття. 

Одночасно проводять внутрішні роботи — будівництво міжкімнатних стін, оздоблення приміщень тощо.У Борисполі триває будівництво протирадіаційного укриття для ліцею “Патріот”В укритті встановлять системи вентиляції та кондиціювання повітря, водопостачання і каналізації, опалення. Крім звичайних кімнат для перебування, у сховищі облаштують медкабінет, ігрове приміщення та їдальню. 

Будівництво виконують з урахуванням інклюзивності та доступності.У Борисполі триває будівництво протирадіаційного укриття для ліцею “Патріот”Ліцей відвідують 970 дітей. На базі закладу освіти працюють гуртки й спортивні секції. 

Нове укриття дозволить організувати в ліцеї позмінне навчання в очному форматі.

“Наш Київ” вже писав, що для Переяславського ліцею на Київщині будують протирадіаційне укриття

На території ліцею на Київщині облаштували безбар’єрне укриття: фото