Як будують здорогу з Подільсько-Воскресенського мосту на Троєщину: фото

У Києві тривають роботи на лівобережних з'їздах з Подільсько-Воскресенського мосту на Троєщину. Компанія "Автострада" активно проводить роботи на Русанівських та Воскресенських садах.

Дивись, як будують з'їзд з Подільсько-Воскресенського мосту на Троєщину: фотоПро це повідомив інфраструктурний оглядач Павло Авдокушин на сторінці в Instagram.

Наразі проходить будівництво "проколу" — тунелю під залізницею біля трамвайного кільця. Станом на 7 червня вже розібрали одну залізничну колію та демонтували залізничну платформу з боку Русанівських садів, щоб згодом зробити нову платформу для зупинки міської електрички.

Дивись, як будують з'їзд з Подільсько-Воскресенського мосту на Троєщину: фото"З боку Русанівських садів забурені повністю палі першої та другої стін тунелю і добурюються палі третьої. Готують опалубку та каркаси для бетонування накривної плити. До тунелю від вулиці Центральної Садової естакадою мають піти дві автомобільні смуги в напрямку Троєщини", — зазначив Авдокушин у відеоогляді.

Дивись, як будують з'їзд з Подільсько-Воскресенського мосту на Троєщину: фотоТакож зазначається, що з боку Воскресенських садів від трамвайного кільця завершили бетонування зовнішньої підпірної стіни та влаштовані всі палі, заасфальтували перехрестя-переїзд через трамвайні колії з боку вулиці Вершигори.

Дивись, як будують з'їзд з Подільсько-Воскресенського мосту на Троєщину: фотоДивись, як будують з'їзд з Подільсько-Воскресенського мосту на Троєщину: фотоКрім того, біля раніше побудованих тунелів метро тривають випробування хімічного закріплення ґунту в майбутньому котловані.

Нагадаємо, що Подільсько-Воскресенський міст відкрили 1 грудня 2023 року. Наразі він відкритий лише для спецтранспорту, також ним курсує автобусний маршрут №111.

Коли відновлять рух Подільсько-Воскресенським мостом: відповідь мера