"Дарниця" розпочинає співробітництво з громадською організацією "Землячки"

Напередодні Дня Збройних Сил України фармацевтична компанія "Дарниця" передала громадській організації "Землячки" 325 наборів ліків. Набори включають препарати від "жіночих" хвороб, які з настаннями холодів дедалі більше дошкуляють сміливим захисницям. 

Наразі у лавах ЗСУ перебувають понад 57 тис. жінок, близько 5 тис. служать на передовій. Громадська організація "Землячки" опікується жінками на війні, адже вони потребують особливої турботи: жіночих засобів гігієни, пігулок для жіночого здоров‘я, одягу маленького розміру, доглядової косметики.

Зима, холод, відсутність теплої води — це все впливає на жіноче здоров‘я на передовій. Дуже важливо, щоб у кожної захисниці у "військовій косметичці" були не тільки знеболюючі від менструального болю, а й ліки від циститу та молочниці. Цей комплект має бути під рукою, особливо зараз, коли на вулиці мінусова температура.

Нещодавно одна з підопічних фонду "Землячки" взяла також участь у фотопроєкті "Загартовані" від "Дарниці" для київського метро.
"Ми щиро вдячні сміливим українкам за наші спокійні ночі та сподіваємося на подальшу співпрацю з фондом. Наразі плануємо забезпечити захисниць також портативними акумуляторами. Загалом із початку війни нашу допомогу отримали вже понад 200 організацій: військових частин, лікарень, благодійних фондів. Небайдужість — це наше", — відзначив Василь Губарець, директор з корпоративних комунікацій фармацевтичної компанії "Дарниця".

Соціальний проєкт "Землячки" може підтримати кожен охочий, аби допомогти у забезпеченні захисниць, які гідно боронять українські землі від агресора! Адже кожен вклад — це ще один крок до нашої перемоги!

Раніше ми писали, що  "Дарниця" засновує премію "ДарВідзнака", щоб відзначити працю та сміливість фармацевтів та провізорів, які з початком повномасштабної війни не евакуювалися, а продовжили працювати в аптеках.

Травмпункти Києва: адреси по районах