маркет для допомоги переселенцям

У суботу, 23 липня, у просторі Ol.factory на вулиці Великій Васильківській пройде Charity Market на допомогу вимушеним переселенцям.

Про це повідомляється на сторінці благодійного фонду "Життєлюб".

"Кожен, хто лишав свій дім під час війни, знає, як це — приїхати на нове місце, де немає ковдр, посуду, постільної білизни. Згадувати прості речі: як зранку ви відкриваєте штори вдома, яке на дотик ваше простирадло, з яким звуком кава ллється в улюблену чашку. Мільйонам людей в Україні зараз залишаються лише згадки про це, адже вони не знають, коли повернуться додому. Разом з Ol.factory ми хочемо подарувати їм домашній затишок та відчуття дому на новому місці", — розповіли у фонді.

Як взяти участь у маркеті:

  • можна принести речі для переселенців (ковдри, штори, посуд, рушники, постільну білизну й будь-що, що асоціюється з затишком);
  • можна купити для свого дому інтер’єрні речі від українських виробників. 20% від продажу товарів підуть на купівлю домашнього текстилю та посуду для переселенців.

Усі принесені речі передадуть центр підтримки переселенців "Життєлюб піклується" в Києві.

"Для отримання допомоги там вже зареєструвалися 6000 людей. Всі вони потребують затишку та нашої турботи", - додали у фонді.

Також на відвідувачів маркету чекають майстер-класи та активності для дітей, напої та смаколики, автограф-сесія Гаріка Корогодського.

Коли: 23 липня, 11:00-19:00

Де: Ol.factory, Велика Васильківська, 100.

На Подолі відкрили центр для переселенців: які послуги там надаюсь