Brocard відновив роботу в Україні та заявив, не є власністю рф
Фото: brocard.ua

Мережа магазинів преміальної косметики Brocard спростовують інформацію щодо власників із росії та опублікували графік роботи магазинів на жовтень.

Представники Brocard стверджують, що усі негативні повідомлення про компанію не відповідають дійсності. 

Холдинг BROCARD, до якого входять компанії "Брокард-Україна" та "Егзагон", НЕ контролюється органами державної влади росії і НЕ є власністю громадян рф.

Вони кажуть, що кінцевим  бенефіціаром мережі косметики є громадянин Франції Філіп Бенасен, який у березні викупив корпоративні праві компанії "відповідно до норм міжнародного законодавства та законів України і завершена в травні 2022 року".

Також представники компанії наголошують, що не підтримують агресію рф проти України та перерахували ЗСУ понад 50 млн грн.

Представники Brocard кажуть, що наразі існування мережі знаходиться під загрозою, оскільки рахунки компанії заблоковані та нема можливості платити оренду та зарплатню. Тому вони просять "Президента та органи державної влади розібратися та не допустити знищення бізнесу".

Водночас на своєму сайті вони опублікували графік роботи магазинів по всій Україні на жовтень.

Раніше ми писали, що у вересні арештували активи та товари парфумерної мережі Brocard. Компанію підозрювали в ухилянні від сплати податків. Заборгованість складає понад 50 мільйонів гривень.

ТРЦ Ocean Plaza планує відкритися у жовтні: подробиці