Бійка та лайки: активісти влаштували рейд проти автохамів біля станції «Почайна» (відео)

В Києві несумлінні водії кидалися з кулаками на активістів проекту «Зупини Лося», які борються з порушниками правил паркування.

Свій черговий випуск активісти знімали біля станції метро «Почайна» (колишня «Петрівка»). Попри наявність майже порожнього паркінгу, година стоянки на якому коштує 5 грн, водії в цьому місті вперто продовжують паркуватися на зупинках громадського транспорту.

Через це тролейбуси, автобуси та маршрутки вимушені зупинятися деінде та висаджувати пасажирів просто посеред дороги. А людям доводиться проштовхуватись через численні запарковані автомобілі.

Більшість водіїв, до яких підходили активісти, не визнавали своїх порушень. Щоправда, деякі порушники виявились вже ж більш сумлінними — після зауваження вони їхали геть в пошуках іншого місця для паркування. Але були й такі, що реагували дуже агресивно. Один чоловік грубо штовхнув активіста, що намагався наклеїти на його машину наліпку з написом «Обережно, лось!». А дві жінки влаштували скандал.

 

Нагадаємо, що у жовтні під час іншого такого рейду агресивні молодики «з посольства Азербайджану» погрожували активістам фізичною розправою. Проте їх самих змусили вибачитись.