У центрі Києва, біля Володимирського узвозу та Національної опери України відкрили інсталяцію — фотографію балерини, яку надрукували на панелі від стріляних гільз.

У центрі Києва, біля Володимирського узвозу та Національної опери України, відкрили артоб'єкт — фотографію балерини, яку надрукували на панелі від стріляних гільз.

Ця інсталяція є спільним проєктом української балерини та фотографки Світлани Оніпко та французьского фотографа Феліпе Хакоме — Unbroken Project.

У центрі Києва, біля Володимирського узвозу та Національної опери України, відкрили артоб'єкт — фотографію балерини, яку надрукували на панелі від стріляних гільз.За допомогою спеціального ультрафіолетового принтера художники переносять образи танцівниць, які вимушені були тікати від війни та страждань, на гільзи, які скріпили смолою. 

"Сила, рішучість і краса танцівниць протиставляються безглуздому насильству, жорстокості та руйнуванню, завданим кулями", — йдеться на сайті проєкту.

Раніше ця інсталяція була представлена у Європі, зокрема у Парижі та Мадриді.

Unbroken ProjectUnbroken Project має благодійну місію. Усі прибутки, отримані від продажу фотографій, направлять на відбудову України.

Раніше ми писали, що у вестибюлі станції метро "Золоті ворота" відкрилась безкоштовна інтерактивна виставка "Справжні причини війни, або як працює російська пропаганда", де за допомогою смартфону можна просканувати QR-код та "оживити" плакати.

Київське радіо Gasoline запустило власний лейбл