У Києві, на станції метро Золоті ворота відкрилася виставка Справжні причини війни, на якій можна дізнатися, як працює російська пропаганда: фото

В Києві, у вестибюлі станції метро "Золоті ворота" відкрилась безкоштовна інтерактивна виставка "Справжні причини війни, або як працює російська пропаганда", де за допомогою смартфону можна просканувати QR-код та "оживити" плакати.

У Києві, на станції метро Золоті ворота відкрилася безкоштовна виставка Справжні причини війни, на якій можна дізнатися, як працює російська пропагандаНа виставці представлені 30 постерів, які можна відтворити у телефоні завдяки додатку edAR (його необхідно завантажити у смартфон). На екрані відкриються 3D моделі, аудіоматеріали або відео. Також кожен зможе зануритися у VR-портали.

"Всі переваги 3D, AR та VR досвіду можуть бути доступні без спеціальної техніки. Крім того, інтерактивні новітні формати показують свою ефективність у розвитку медіаграмотності та показують, як жити в інформаційному середовищі в умовах війни", — кажуть організатори виставки.

У Києві, на станції метро Золоті ворота відкрилася безкоштовна виставка Справжні причини війни, на якій можна дізнатися, як працює російська пропагандаВідвідати виставку можна до 24 травня безплатно. Вона інклюзивна й має супровід кожного експонату українською та англійською мовами.

До речі, цей проєкт планують представити в Іспанії, Франції, Словаччині, Чехії та в інших європейських країнах.

Раніше ми писали, що у Софійському соборі відкрили унікальну виставку ікон, присвячену полеглим українським воїнам.

Киян запрошують на виставку тюльпанів у парк "Співоче поле": дата