UNITED24 Барбра Стрейзанд
Фото: UNITED24 

Голлівудська акторка Барбара Стрейзанд стала новою амбасадоркою фандрейзингової платформи UNITED24 та буде напряму допомагати українцям.

Володарка премій "Оскар", "Еммі", "Тоні", "Золотий глобус" та інших зосередить свої зусилля на напрямі "Медична допомога". Деталі цієї співпраці Стрейзанд обговорила під час онлайн-дзвінка з президентом України Володимиром Зеленським. 

Дідусь і бабуся акторки емігрували до США з України. А сама вона зізнається, що відчуває сильний зв’язок з українцями.

"Оскільки я маю єврейське походження з українським корінням, я особливо зворушена боротьбою українців за свободу. Стійкість та мужність українського народу стали справжнім натхненням для всіх, хто працює над збереженням демократії та бореться з авторитаризмом. Ви та ваша країна маєте мою повну підтримку", — каже Стрейзанд.

Першим проєктом, який вона підтримає у межах свого амбасадорства, стане 24 000 Friends of Ukraine. Його мета — залучити 24 тисяч підписників на щомісячний внесок 24 доларів. Ці гроші спрямовуються на медичну допомогу, а регулярні надходження дозволяють постійно підтримувати українських медиків, які сім місяців рятують життя постраждалих від війни. Кожен, хто підпишеться на щомісячний донат, отримає електронний лист-подяку з підписом президента України.

24 000 друзів України: UNITED24 розпочала новий проєкт