АТБ офіційно заявили, що не причасні до розкрадання гуманітарної допомоги
Фото: "АТБ"

Корпорація "АТБ" офіційно заявила, що звинувачення щодо продажу розкраденої у Запоріжжі гуманітарки не відповідає дійсності.

Про це стало відомо на офіційному сайті "АТБ".

"Корпорація "АТБ" не мала та не має жодних підписаних угод, щодо постачання на реалізацію продуктів харчування та товарів першої необхідності гуманітарного спрямування від сторонніх постачальників через магазини торговельної мережі "АТБ" у регіоні", — йдеться в повідомленні.

Представники мережі продуктових супермаркетів кажуть, що Національне антикорупційне бюро поширює неправдиву інформацію та вводить в оману покупців. 

АТБ дійсно самостійно купує товари першої необхідності та продукти харчування з Польщі, країн Балтії, Туреччини, Чехії, Італії. Але вони це роблять напряму та відправляють товари до своїх магазинів.

Після неодноразових перевірок з боку правоохоронних органів "жодного факту реалізації гуманітарної продукції виявлено не було". Керівництво корпорації засуджує тих, хто привласнює гуманітарну допомогу та вважає такі дії неприпустимими.

Корпорація "АТБ" звертається до представників ЗМІ та інших осіб утриматися від поширення неперевіреної та недостовірної інформації, яка завдає шкоди діловій репутації компанії, своєчасно звертатися до прес-служби компанії для отримання об’єктивних коментарів.

"АТБ" виплачує грошову допомогу своїм пораненим працівникам і родинам загиблих героїв