АТБ і Райффайзен передаюдуть сучасне медичне обладнання лікарні ім. Мечникова

З самого початку повномасштабного вторгнення ворога на нашу землю "АТБ" системно підтримує українське військо, добровольчі формування, волонтерські  організації, рятівників, медичні установи, вимушених переселенців тощо. Загальна сума допомоги вже перевищила мільярд гривень — і продовжує стрімко зростати.

Та не менш важливо, що багаторічний лідер і драйвер галузі вітчизняного ритейлу єднає українське суспільство навколо священної місії  — наближення нашої перемоги, а також долучає до цього партнерів по бізнесу. Серед нещодавніх прикладів такої співпраці спільний благодійний проєкт "АТБ" та "Райффайзен Банку" — "Разом з Україною". Для Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова закуплено найсучасніше медичне обладнання, яке невдовзі надійде й допоможе медикам рятувати життя та здоров'я українським захисникам.

АТБ і Райффайзен передаюдуть сучасне медичне обладнання лікарні ім. Мечникова

Аби ця місія стала здійсненною, "Райффайзен Банк" передав Благодійному фонду "АТБ" чималу суму —  три мільйони гривень. На ці кошти було закуплено найсучасніше обладнання, яке добре зарекомендувало себе не тільки в Україні, але й у всьому світі. Йдеться про електрохірургічний блок ERBE VIO 300 S, ендоскопічний процесор AQ-100, відеогастроскоп VGT-Q30J, джерело світла AQL-100, відеоколоноскоп VCC-Q30JL, відеобронхоскопи VBC-Q30 та VBC-1T30,  гістеропомпу AFP-1 тощо. У медичній практиці розвинених країн світу таке обладнання активно використовують для виконання широкого спектра завдань — воно значно розширює можливості сучасної медицини.

Завдяки зусиллям відповідального патріотичного бізнесу приблизно за місяць обладнання доставлять в одну з найстаріших багатопрофільних лікувальних медичних установ України.

Нагадаємо, що Дніпропетровська обласна клінічна лікарня ім. Мечникова наразі є одним із найбільших медичних хабів країни. Тут надають кваліфіковану допомогу та проводять реабілітацію найбільш складним пацієнтам, які постраждали від війни.

Перейшовши на особливий режим роботи ще у перші дні війни, "АТБ" міцно стоїть на варті продовольчої безпеки країни, безперебійно забезпечує мільйони громадян свіжими продуктами за чесними цінами. Разом із цивільним населенням та військовиками компанія активно працює заради нашої перемоги. На потреби ЗСУ за час війни передано вже сотні тонн якісного провіанту, а також більш ніж тисячу машин спеціального призначення та стільки ж дронів різних типів. За активну громадянську позицію, патріотизм та допомогу Збройним силам України "АТБ" має особисту подяку від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Екологічний проєкт "АТБ": вже утилізовано понад 311 тонн використаних батарейок