Анджеліна Джолі відвідала Україну з власної ініціативи, а не з місією ООН
Фото: Володимир Лис / ukrinform.ua

Голлівудська акторка та спеціальний посол Верховного комісара ООН у справах біженців Анджеліна Джолі відвідала Україну за власним бажанням, а не з місією ООН. Про це виданню CBC News повідомив офіційний представник ООН Метт Солтмарш. 

"Анджеліна Джолі відвідує Україну за власним бажанням. Управління Верховного комісара ООН у справах біженціва не має ніякого відношення до цього візиту", — зазначив він. 

За словами Солтмарша, акторка не перебувала у Львові по службовим справам. Про її візит до України він дізнався із соціальних мереж.

Як відомо, Анджеліна Джолі відвідала у Києві лікарню, де перебувають діти, постраждалі внаслідок ракетного ураду по вокзалу в Краматорську. Також актриса завітала до волонтерів на Львівському вокзалі і поспілкувалася з пасажирами евакуаційного поїзда з Покровська. 

Раніше ми повідомляли, що акторка Анджеліна Джолі приїхала до Львова та відвідала місцеву кав'ярню. Коли Джолі була на залізничному вокзалі, її застав сигнал повітряної тривоги, тож з іншими місцевими жителями акторці довелося бігти в укриття

Анджеліна Джолі у Львові: українці відреагували мемами на візит зірки