Анджеліна Джолі у Львові бігла в укриття під час повітряної тривоги
Фото: скріншот

У суботу, 30 квітня, голлівудська актриса Анжеліна Джолі відвідала Львів як посол ООН у справах біженців. Коли вона була на залізничному вокзалі, пролунала сирена повітряної тривоги. Джоді разом з іншими людьми побігла до укриття.

На запитання: "Чи вам страшно?" зірка відповіла: "Ні, ні, я в порядку".

Під час того, як усі бігли в укриття, фанати не переставали робити селфі зі своєю улюбленицею.

Пізніше Анджеліна Джолі відвідала одну із львівських лікарень, де провідала дітей, які постраждали від ракетного удару військових рф по вокзалі у Краматорську. Про це розповів голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

"Її дуже розчулили їхні розповіді. Одна дівчинка навіть змогла приватно розповісти пані Джолі про свою мрію. Також пані посол відвідала школу-інтернат. Спілкувалася та фотографувалася з вихованцями. Пообіцяла, що ще приїде", — розповів Козицький.

Також Джолі поспілкувалася з волонтерами, які надають медико-психологічну допомогу на Головному залізничному вокзалі Львова. Актриса подякувала волонтерам за їхню працю.

"Говорила з людьми, яким вдалося виїхати зі зон активних бойових дій. Вислухала історії евакуйованих, які розповіли, що через терористичні дії росії втратили все. 
Для нас усіх цей візит був несподіванкою. Багато людей, які побачили пані Джолі на Львівщині, не могли повірити, що це дійсно вона. Але від 24 лютого Україна показала усьому світові, що у нас багато неймовірного", — додав  голова Львівської ОВА.

 Анджеліна Джолі приїхала до Львова та відвідала місцеву кав'ярню