American University Kиїв започаткував стипендії: хто може отримати

American University Kyiv започаткував стипендії для українських ветеранів, вдів й вдівців та дітей загиблих героїв. Про це повідомили у пресслужбі університету.

Зазначається, що стипендії отримають студенти, які планують добути ступінь бакалавра або магістра.

Як отримати стипендію в American University Kyiv

Для того, щоб навчатися за спеціальною стипендійною програмою необхідно зареєструватися, заповнити дані про себе й відправити заявку. На бакалаврську стипендіальну програму заявку можна подати до 25 липня, а на магістерську — до 21 серпня.

Кошти на навчання виділять зі спеціально створеного фонду AUK Veterans Scholarship Fund. Значні пожертви вже зробили провідні американські компанії, що представляють різноманітні галузі економіки, а також меценати, зокрема президент American University Kyiv Деніел Райс.

Ми пишаємося, що отримуємо підтримку від таких великих та успішних американських компаній, фондів та окремих донорів, які разом із нами працюють над великою місією - створювати якомога більше можливостей для навчання ветеранів, їх родин та родин загиблих героїв.

Крім того, в університеті продовжить діяти стипендійна програма для талановитих студентів Build Solid Futures, яку запустили у 2022 році.

Більш детально про навчальні програми American University Kyiv можна дізнатися за посиланням.

Раніше ми писали, що Американський університет відкрили у будівлі Річкового вокзалу.

Престижні університети: 11 ВНЗ України увійшли до міжнародного рейтингу