Алан Бадоєв закінчив роботу над документальним фільмом "Довга Доба"

Український режисер Алан Бадоєв завершив роботу над документальним фільмом "Довга Доба". Подивитися стрічку про останній мирний день 23 лютого і перший день повномасштабного вторгнення можна зовсім скоро, повідомив автор на сторінці в Instagram.

"Сьогодні я подивився готовий фільм "Довга доба" до самих кінцевих титрів. Це сталося, ми закінчили нашу роботу. Цей фільм був моїм фундаментом, метою та змістом. Дуже скоро ви зможете побачити цю стрічку, відчути її та згадати все те, що так важливо для всіх нас", — наголосив Бадоєв.

Документальний фільм "Довга доба": коли можна подивтисяУ фільмі "Довга доба" не буде інтерв'ю чи дописів авторів. Глядачі побачать лише особисті історії людей, які вони зняли на відео 23 лютого 2022 року та у перші дні війни.

Документальний фільм "Довга доба": дивитисяДокументальний фільм "Довга доба": де подивитисяПротягом півтора року українці надсилали свої відеоматеріали, а режисер разом із помічниками монтували це у фільм.

Нижче пропонуємо подивитися трейлер документального фільму "Довга доба", щоб зрозуміти, про що стрічка.

Раніше ми писали, що фільм "Правило двох стін" про митців під час війни взяв нагороду на міжнародному фестивалі "Трайбека". Стрічку відзначити призом за роботу в галузі прав людини.

Це 10 фільмів вересня