Аеродром у Придністров'ї готують до прийому російських літаків — Генштаб
Фото: wikipedia.org

Російські окупанти можуть використовувати територію невизнаного Придністров'я для наступу на Україну. Аеродром міста Тирасполь вже готують для прийому літаків. Про це йдеться в оперативному зведенні Генштабу ЗСУ.

"Ворог намагається покращити тактичне положення на Південнобузькому напрямку. Не виключається використання території самопроголошеної придністровсько-молдавської республіки для підтримки наступальної операції на зазначеному напрямку. На аеродромі Тирасполь здійснюється підготовка для прийому літаків", - повідомляють у Генштабі.

Також там повідомили, що на Південнобузькому напрямку ворог продовжує відновлення боєздатності та займається інженерним обладнанням позицій. Крім того, продовжується терор цивільного населення на тимчасово зайнятих територіях Херсонської області.

 Нагадаємо, раніше у Генштабі повідомили, що росія активізувала залучення своїх військ, що базуються в Придністров'ї, для здійснення провокацій демонстраційних дій на кордоні з Україною. В Одеській ОВА відреагували на можливість військової загрози з боку Придністров'я та запевнили, що готові до такого сценарію.

Спротив російській окупації, день 42