24 000 друзів України: UNITED24
Фото: Фандрейзингова платформа UNITED24

Платформа UNITED24 оголосила про початок проєкту "24 000 Friends of Ukraine", який буде присвячено Дню Незалежності України. Охочим з усього світу пропонують оформити щомісячну підписку на суму — 24 долари.

Новий проєкт від UNITED24 — 24 000 друзів УкраїниПро старт цього проєкту оголосили амбасадори UNITED24 — американський актор Лієв Шрайбер і футболіст Андрій Шевченко. 

Лієв Шрайбер, Володимир Зеленський та Андрій Шевченко"Кожен, хто підпишеться на благодійний щомісячний донат, отримає електронний лист-подяку з підписом Президента України Володимира Зеленського", — повідомили організатори проєкту.

Ідея проєкту — залучити людей з усього світу до регулярної підтримки боротьби українського народу проти агресора. Початкова мета проєкту — 24 000 підписників.

Число 24 дуже важливе для України. Це День Незалежності, а також день початку повномасштабної війни, яка змінила життя кожного з нас. 24 години на добу Україна бореться за свою свободу, а весь світ підтримує нас у цій боротьбі. Платформа UNITED24 — підтвердження такої підтримки, адже через неї на потреби України донатять люди зі 110 країн. Сьогодні ми пропонуємо їм стати Друзями України. Привітати Україну з Днем Незалежності й підписатися на регулярний благодійний внесок через UNITED24, на символічну суму — 24 долари на місяць.

Гроші з цієї ініціативи будуть направлені на медичну допомогу. Це дозволить Міністерству здоров’я України планувати закупівлі для підтримки роботи українських медиків та порятунку життів.

"За понад три місяці роботи вже придбано 35 апаратів ШВЛ, 22 рентгенівські установки з С-арками, 83 наркозно-дихальні апарати, 9 операційних столів, 5 дитячих апаратів ШВЛ та 57 автомобілів швидкої медичної допомоги типу С", — кажуть представники UNITED24.

Оформити підписку можна за посиланням.

 

Три місяці роботи UNITED24: що зроблено