Пекарня
Хліб щойно
з печі
Якщо вам до кінця життя довелося б їсти лише один продукт, що б це було? Непросте запитання, чи не так? А от директорка департаменту з рецептів смаків дитинства Даля не забарилася з відповіддю:
Якщо вам до кінця життя довелося б їсти лише один продукт, що б це було? Непросте запитання, чи не так? А от директорка департаменту з рецептів смаків дитинства Даля не забарилася з відповіддю:
Звичайно ж, хліб! Адже хліб має безліч видів і смаків, в тому числі доволі екзотичних. А для мене найсмачніший хліб — той, який власноруч пекла моя бабуся. Згадуючи своє дитинство, я відчуваю смак та запах домашнього, свіжоспеченого хліба – щойно з печі. Саме такий подовий хліб ми випікаємо у нашій пекарні — на камені, за старовинною традицією, з найякіснішого борошна на натуральних заквасках. І смак у нього дійсно як колись у бабусі. Мій особистий фаворит — литовский хліб із житнього борошна і на натуральній заквасці, спечений за автентичною рецептурою. Його неповторний смак хочеться відчути знову і знову.