Котлета по-київськи
Фото: Котлета по-київськи

На Хрещатику відкрилося монокафе "Котлета по-київськи". Його засновник - український актор та блогер Олександр Аввакумов.

Про це повідомляється на сторінці закладу у Instagram.

Монокафе "Котлета по-київськи" поєднало в собі класичну та сучасну гастрономічну історію Києва. Гостям пропонують різні варіації котлети по-київськи. Котлети кладуть у крафтову упаковку та видають через спеціальне віконце.

Крім котлет гостям пропонують салат, картоплю фрі, київський торт у склянці. З напоїв — сидр, пиво, проссіко та кілька видів наливок.

"Кожен інгредієнт для наших котлеток ми збирали для вас по всьому світові. Тут українська курочка і британський сир, іспанські томати і мексиканський перець, японські сухарі і наша любов…Всі ці інгредієнти поєдналися в нашу котлету по-київськи, щоб тепер ви, разом з вашими близькими та друзями змогли насолодитися неймовірним смаком з легендарною історією і відчути себе по-домашньому… по-київськи", - розповіли у закладі.

Котлета по-київськи

Меню:

  • котлета по-київськи "Класична" — 79 грн;
  • котлета по-київськи "Філадельфія-шпинат" — 89 грн;
  • котлета по-київськи "Чедер-халапеньйо" — 89 грн;
  • котлета по-київськи "Чедер" — 89 грн;
  • картопля фрі — 45 грн;
  • салат "КиївСлоу" — 40 грн;
  • сидр — 49 грн;
  • пиво світле — 45 грн;
  • наливки — 45 грн за 50 грамів;
  • бокс із трьох котлет — 249 грн;
  • бокс із чотирьох котлет — 339 грн.

Адреса: вул. Хрещатик,17.

Час роботи: пн-птн — з 10:00 до 21:00, сб-нд — до 21:30.

Це заклади, які відкрилися у липні