На вулиці Прорізній відкрився італійський ресторан "Si". В закладі готують пасту власного виробництва, піцу з дров'яної печі та вишукані десерти.
Про відкриття повідомили засновники на сторінці в Instagram.
Ресторан "Si" — це атмосферне місце біля станції метро "Золоті Ворота" з вінтажними меблями, дзеркалами та приємною музикою. Стіни закладу прикрашають картини сучасних українських художників. Тут можна влаштувати романтичне побачення, родинну зустріч або вечір з друзями з келихом вина.
Що в меню
Гостям пропонують закуски, авторські салати, пасту власного виробництва (букатіні, спагеті, тальятеле, рігатоні). Також роблять лазанью та піцу з тіста, яке ферментується 72 години. Є супи, страви з морепродуктів та м'яса тощо. Серед десертів — тирамісу, панакота, морозиво. Усі страви мають оригінальну та вишукану подачу. В меню напоїв — вино, коктейлі, міцний алкоголь, каву тощо. За меню ресторану відповідає бренд-шеф Олександр Цвігун.
Меню:
- Форель з апельсиновим снігом та желе з просеко — 325 грн;
- Тартар з підв’яленої яловичини на обсмаженому бріоші — 335 грн;
- Салат з ніжним ростбіфом, печеними перцями та фетою — 355 грн;
- Томатний суп зі страчателлою — 245 грн;
- Спагеті карбонара — 325 грн;
- Рігатоні з пармезановим мусом та трюфелем — 315 грн;
- Букатіні з беконом та фундуком — 435 грн;
- Піца Маргарита з салямі Наполі — 395 грн;
- Піца Пеппероні з чорізо — 425 грн;
- Філе дорадо з гремолатою і міксом запашної зелені — 425 грн;
- Ванільно-лемонграсова панакота — 295 грн;
- Коктейль "Laccio" — 240 грн;
- Вино — від 165 грн за 125 мл;
- Капучино — 85 грн.
Адреса: вулиця Прорізна, 20
Режим роботи: щодня з 12:00 до 22:00.
Раніше ми писали, що на Харківському масиві відкрився ресторан кримсько-української кухні "Теплий".