На вулиці Тростянецькій відкрився ресторан "Теплий". В закладі можна скуштувати страви кримсько-української кухні з усіх регіонів України.
Про відкриття повідомили засновники на сторінці в Instagram.
Ресторан "Теплий" відкрили власники мережі Nunu й This is Pivbar. Це світлий та просторий заклад з етнічними елементами декору. За меню відповідає шеф-кухар Юрій Нікітюк.
Що в меню
Гостям пропонують чібереки, янтики, фаршмак, борщ з люля-кебабом, шашлик. Також є закуски, різноманітні салати, запечені пельмені та інші страви. Серед десертів можна замовити тістечко "Наполеон" або профітролі. В меню алкогольних напоїв — пиво, вино, самогон, чача. Також є кава, жасминовий чай, сік, айран, компот, лимонад та газованки.
Меню:
- Оселедець з картоплею гриль — 130 грн;
- Грецький салат з тапенадою — 125 грн;
- Шашлик з баранячої лопатки — 280 грн;
- Скумбрія на грилі — 265 грн;
- Лахмаджун з яловичиною — 165 грн;
- Янтики з сиром та зеленню — 85 грн;
- Чібереки з яловичиною — 85 грн;
- Курячий бульйон з відкритими пельменями — 95 грн;
- Наполеон з халвовим кремом та горіхами — 130 грн;
- Пиво в асортименті — від 60 грн;
- Вино — від 65 грн за 150 мл;
- Самогон — 60 грн;
- Американо — 50 грн.
Адреса: вулиця Тростянецька, 4/2
Режим роботи: щодня з 11:00 до 23:00.
Нагадаємо, раніше на Хрещатику відкрився полтавський стрітфуд "У Інни".