На вулиці Ярославській, на історичному Подолі, шеф-кухар та ресторатор Ілля Сьомін відкрив Pie Spot Burger Club. Офіційне відкриття відбулося 22 серпня.
Про це пише The Village.
Заклад оформлено у стилі "закинутого музею-сквоту", де графіті поєднані з музейними експонатами, зокрема реплікою "Таємної вечері" XVII століття, адаптованої під сучасних українських рестораторів.
Площа бургерної – близько 60 м², загальна посадка – 64 місця: 18 у залі, 6 на барі та 40 на літній терасі. Інтер’єр розробила команда I’m Design архітекторки Альони Бондар.
Меню включає шість видів бургерів: чотири з яловичими котлетами, один з курячим стегном та один вегетаріанський з двома веганськими котлетами. До страв пропонують картоплю фрі, нагетси власного виробництва та салат коулсло. Соуси готують самостійно: майонез, халапеньо-майонез, кисло-солодкий, бургерний та ранч.
Для бургерів Pie Spot Burger Club зварили спеціальне крафтове пиво Party Weizen разом із пивоварнею Varvar. Також у закладі є пиво від інших українських виробників та сидр.
Формат роботи – самообслуговування: гості роблять замовлення, отримують номер та забирають готові страви самостійно. Заклад облаштовано станцією для сортування сміття, включно з пластиком, папером, металом та органікою.
Нагадаємо, раніше "Наш Київ" писав, де у Києві поїсти найсмачніший холодник.